Jing He

(born 1984 in Kunming, China,  studied at the CAFA in Bejing, the Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam and the Design Academy in Eindhoven, lives and works in the Netherlands)

brooch Potential Pins No.7, 2014

ready made materials: steel spoon, plastic handle
13 x 4 x 3 cm
inventory number 206.2015

accompanied by a loose-leaf portfolio in grey cardboard folder, dimensions 45 x 32,5 cm, 30 pages with photos, design: Yun Tian
inventory number 207.2015 (1-17)

10th round Young Talent, 2015

www.he-jing.com

Jing He Potential Pins No7 2014 foto credit Xiaoxiao Xu


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Stichting Françoise van den Bosch | Françoise van den Bosch Foundation gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@francoisevandenbosch.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Menu