Jing He

(geboren 1984 in Kunming, China,  studeerde aan de CAFA in Bejing, de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en de Design Academy in Eindhoven, woont en werkt in Nederland)

broche Potential Pins No.7, 2014

ready made materiaal: stalen lepel, plastic handvat
13 x 4 x 3 cm
inventarisnummer 206.2015

bijgaand een losbladige portfolio in grijs kartonnen map, formaat 45 x 32,5 cm, 30 pagina’s met foto’s, design: Yun Tian
inventarisnummer 207.2015 (1-17)

10e ronde Jong Talent, 2015

www.he-jing.com

Jing He Potential Pins No7 2014 foto credit Xiaoxiao Xu


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Stichting Françoise van den Bosch | Françoise van den Bosch Foundation gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@francoisevandenbosch.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.