Sophie Hanagarth

(Zwitserland, 1968)

ring Lipstick, 2013

roestvrij staal
4,8 x 4 x 4 cm
inventarisnummer 205.2015

De Lipstick Ring laat geen lippenstift zien maar wel twee wulpse lippen, die de vinger als het ware naar binnen zuigen. Een ring die de drager versiert en verslindt. Humor en erotiek spelen een belangrijke rol in het werk van Sophie Hanagarth, de meest recente winnaar van de Françoise van den Bosch Prijs (2014). Net als Françoise houdt Sophie van stoer werken, en zijn metalen helemaal haar ding. Sophie Hanagarth maakt deze roestvrij stalen ring in oplage, en in verschillende maten. Ze vindt het belangrijk dat mensen haar sieraden omdoen en ervaren.

Hanagarth Sophie – inv nr xx – ring Lipstick 2013IMG_8162


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Stichting Françoise van den Bosch | Françoise van den Bosch Foundation gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@francoisevandenbosch.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Menu