Manami Aoki

(Japan,  1995)

twee broches uit de serie Hair of the Wood, 2018 en 2017
cipressenhout, zilver, rvs
70 x 60 x 30 mm en 100 x 30 x 30 mm

jong talent aankoop 2019

Manami Aoki (*1995) studeerde in 2017 af aan Hiko Mizuno College of Jewellery in Tokyo en won in maart 2019 de Talente Award in München. Over haar werk vertelt Manami Aoki het volgende: ‘We denken dat hout een hard materiaal is. Ik besteedde echter veel tijd aan het hameren en ontrafelen van hout. Door deze experimenten ontdekte ik dat elk stuk hout bestaat uit vele houten vezels die eruit zien als het haar van een mens wanneer die ontwaakt, ongekamd en in de war. Daarom wil ik het ontwarren met een kam.’

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Stichting Françoise van den Bosch | Françoise van den Bosch Foundation gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@francoisevandenbosch.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.