Mallory Weston

Op vrijdag 5 juli 2019 opende de presentatie ‘Lifestyle Center’ van Artist in Residence 2019 Mallory Weston bij Achter de ramen. Deze presentatie toonde het onderzoek dat zij heeft uitgevoerd tijdens haar verblijf in Amsterdam. Achter de ramen is een presentatieruimte op het Borneo-eiland (hoek Feike de Boerlaan / Borneolaan) die dagelijks te bezoeken is.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Stichting Françoise van den Bosch | Françoise van den Bosch Foundation gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@francoisevandenbosch.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Menu