Lancering bij Athenaeum Nieuwscentrum

Vrijdag 8 november van 17.00 tot 19.00 uur
Athenaeum Nieuwscentrum (Spui 14-16), Amsterdam

In samenwerking met Current Obsession lanceren we op vrijdag 8 november de publicatie van de Liesbeth den Besten essay-opdracht bij Athenaeum Nieuwscentrum.

De publicatie bundelt essays van Kellie Riggs, Suzanne van Leeuwen, Anneleen Swillen en Liesbeth den Besten, die op uitnodiging van de stichting ingaan op diverse vormen van het presenteren van sieraden. Deze publicatie maakt deel uit van het nieuwe Current Obsession magazine en was het afscheidscadeau voor Liesbeth den Besten als voorzitter van de stichting.

Deze lancering maakt deel uit van het festival Obsessed! dat de gehele maand november aandacht besteed aan het hedendaags sieraadontwerp.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Stichting Françoise van den Bosch | Françoise van den Bosch Foundation gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@francoisevandenbosch.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Menu