Jing He

(geboren 1984 in Kunming, China,  studeerde aan de CAFA in Bejing, de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en de Design Academy in Eindhoven, woont en werkt in Nederland)

foto uit de serie Potential Pin, 2014

afdruk op aluminium dibond
59,4 x 42 cm
editie van 2, genummerd en gesigneerd
inventarisnummer 208.2015

10e ronde Jong Talent, 2015

www.he-jing.com

De Chinese Jing He zoekt de grenzen van het sieraad op: Wat maakt een sieraad een sieraad? Is het mogelijk de wereld tot een sieraad om te vormen? Je zou in ieder geval kunnen beginnen een stuk hout te zoeken.

Jing He Potential Pin 2014 foto credit Xiaoxiao Xu
Foto Xiaoxiao Xu

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Stichting Françoise van den Bosch | Françoise van den Bosch Foundation gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@francoisevandenbosch.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.